TSM Entertainment

Serving since June 2016
Verified
0
Jobs completed
0.0
Rating
0
Review

About

TSM bermaksud The Sweet Memories dan telah ditubuhkan pada awal tahun 1996 sehingga sekarang. Pada mulanya, perkhidmatan kami bermula sebagai kumpulan band dan bermain alat muzik untuk majlis perkahwinan dan keraian. Setelah melihat potensi perkhidmatan untuk majlis perkahwinan ini sangat meluas, jadi kami anggota TSM bercadang meluaskan perkhidmatan majlis perkahwinan ini dengan menyewakan peralatan kami seperti p.a system dan alat-alat muzik. Bakat-bakat ahli TSM ini digunakan untuk sebagai deejay, logistik dan promosi untuk kami lebih maju dalam menembusi bidang perkahwinan ini.
Setelah beberapa tahun, pengalaman, peralatan dan perkhidmatan kami lebih cemerlang dan sehingga hari ini, TSM Entertainment telah pun menjadi terkenal serta mendapat tempat disetiap majlis perkahwinan yang berlangsung dikawasan Lembah Kelang. Selain itu, kami juga terkenal kerana memberi pakej-pakej hiburan TERMURAH DAN TERBAIK untuk majlis perkahwinan dan keraian.
"Bagaimanakah kami menawarkan harga rendah untuk PA System sambil mengekalkan mutu kualiti kami?
Apabila kami dapat mengurangkan kos-kos tersembunyi, pengangkutan dan permintaan berterusan,kami salurkan penjimatan tersebut untuk dinikmati oleh anda. Sebab itulah mengapa sebahagian perkhidmatan PA System kami menawarkan pada harga yang lebih rendah berbanding pesaing."

Services

PERKHIDMATAN
Backdrop Design 
Bunting
Deejay / P.A System
Emcee
Kompang 
Live Band
Live Feed 
Majlis Nikah 
Pakej Karaoke 
Pengaturcara Majlis 
Sewa Projektor 
Sewa Rostrum

Achievements

"Susah nak cakap... bunyi best..lagu-lagu banyak pilihan,,, DJ sempoi layanz baik punya..tq lah tuk u all semua kerna servis yang terbaik"
mas

sedap sungguh bunyi speaker dia.
"Bagus, bagus, bagus..."
wan

PUAS HATI
"Sistem bunyi terbaikk..tak puas karok lain kali nak panggil lagi...lagu baru lagu lama...terrbaikk..tq bro nanti aku rekeman kn kat membe aku yang lain..."
Keril

Mantopp!!
"Service yang baik, system audio yg jelas, serta harga yg berpatutan...khidmat yg diberikan amat2 berbaloi...sgguh puas hati...next time blh book lg..."
Azian Yusof

Terima kasih
"Terima kasih kepada team sempoi yang memeriahkan suasana majlis sy...insaallah jika takde aral untuk family day sy jemput lagi..terbaikkk"
Linda
 
Servis yang terbaik

Photos

Services

View all

Ratings & reviews

5
4
3
2
1
0.0
0 ratings

Show all 0 Review
Vendor unavailable
Avatar
Ranee Cleaning Service
5.0
Johor Bahru
View profile
Avatar
Nida Services
4.0
Seri Kembangan
View profile
Avatar
Far East Logistic
5.0
Butterworth
View profile
More vendors to choose from Vendor Directory
kaodim thumb

Download the app, and stay connected to our vendors through secure chat and private calls

kaodim playstorekaodim appstore