Kaodim

TSM Entertainment

No ratings yet

Ampang, 68000, Ampang, Selangor

Submit a request now & get free quotes from TSM Entertainment and other service providers, for any of the services below.

About me

TSM bermaksud The Sweet Memories dan telah ditubuhkan pada awal tahun 1996 sehingga sekarang. Pada mulanya, perkhidmatan kami bermula sebagai kumpulan band dan bermain alat muzik untuk majlis perkahwinan dan keraian. Setelah melihat potensi perkhidmatan untuk majlis perkahwinan ini sangat meluas, jadi kami anggota TSM bercadang meluaskan perkhidmatan majlis perkahwinan ini dengan menyewakan peralatan kami seperti p.a system dan alat-alat muzik. Bakat-bakat ahli TSM ini digunakan untuk sebagai deejay, logistik dan promosi untuk kami lebih maju dalam menembusi bidang perkahwinan ini.

Setelah beberapa tahun, pengalaman, peralatan dan perkhidmatan kami lebih cemerlang dan sehingga hari ini, TSM Entertainment telah pun menjadi terkenal serta mendapat tempat disetiap majlis perkahwinan yang berlangsung dikawasan Lembah Kelang. Selain itu, kami juga terkenal kerana memberi pakej-pakej hiburan TERMURAH DAN TERBAIK untuk majlis perkahwinan dan keraian.

"Bagaimanakah kami menawarkan harga rendah untuk PA System sambil mengekalkan mutu kualiti kami?

Apabila kami dapat mengurangkan kos-kos tersembunyi, pengangkutan dan permintaan berterusan,kami salurkan penjimatan tersebut untuk dinikmati oleh anda. Sebab itulah mengapa sebahagian perkhidmatan PA System kami menawarkan pada harga yang lebih rendah berbanding pesaing."

  • Thumb 7
  • Thumb 14102012261
  • Thumb 14102012263
  • Thumb 14102012264
  • Thumb 14102012268

My services

PERKHIDMATAN

Backdrop Design 

Bunting

Deejay / P.A System

Emcee

Kompang 

Live Band

Live Feed 

Majlis Nikah 

Pakej Karaoke 

Pengaturcara Majlis 

Sewa Projektor 

Sewa Rostrum

My achievements

"Susah nak cakap... bunyi best..lagu-lagu banyak pilihan,,, DJ sempoi layanz baik punya..tq lah tuk u all semua kerna servis yang terbaik"

mas

sedap sungguh bunyi speaker dia.

"Bagus, bagus, bagus..."

wan

PUAS HATI

"Sistem bunyi terbaikk..tak puas karok lain kali nak panggil lagi...lagu baru lagu lama...terrbaikk..tq bro nanti aku rekeman kn kat membe aku yang lain..."

Keril

Mantopp!!

"Service yang baik, system audio yg jelas, serta harga yg berpatutan...khidmat yg diberikan amat2 berbaloi...sgguh puas hati...next time blh book lg..."

Azian Yusof

Terima kasih

"Terima kasih kepada team sempoi yang memeriahkan suasana majlis sy...insaallah jika takde aral untuk family day sy jemput lagi..terbaikkk"

Linda 

Servis yang terbaik