PERMAI UTAMA ENTERPRISE

Serving since October 2015
Verified
Last service completed on 30 Jun 2018
43
Jobs completed
4.5
Rating
29
Review

About

PERMAI UTAMA ENTERPRISE adalalah 100% syarikat milik bumiputera yang menyediakan perkhidmatan pengangkutan / lori sewa. Berpusat di kawasan Cheras & Shah Alam. Kami menyediakan perkhidmatan seperti  Lori 1 tan, 3 tan & 5 tan. Beroperasi di sekitar Selangor & Kuala Lumpur. Kami juga mempunyai beberapa cawangan disekitar Selangor, Kuala Lumpur, Seremban, Johor Baharu, Kuantan, Kelantan & Penang. Perkhidmatan kami juga meliputi seluruh Semenanjung Malaysia. Utk sebarang pertanyaan tentang perkhidmatan kami, anda boleh menghubungi melalui panggilan terus atau menggunakan aplikasi whatsapp.

Services

Perkhidmatan Lori Sewa 1 tan, 3 tan & 5 tan. Kawasan operasi  adalah sekitar Selangor, Kuala Lumpur & Seluruh Semenanjung Malaysia. Kami juga menyediakan khidmat tenaga kerja sekiranya diperlukan. Untuk memudahkan pihak kami memberikan sebutharga yg sebenar, anda hendaklah memberi maklumat lengkap seperti jenis rumah (teres 1 tingkat/ teres 2 tingkat / apartment / condo), jika rumah anda jenis bangunan tinggi tanpa lif, sila nyatakan level rumah tersebut. Kami juga menyediakan khidmat buka / pasang / wrapping perabut dengan caj yang berpatutan.
#Nota penting: Sebelum anda menekan "BOOKED" utk perkhidmatan kami, sila hubungi kami terlebih dahulu di talian utk menyemak tarikh yg anda mahukan, kemungkinan tiada kekosongan utk tarikh yg anda mahukan...

Achievements

Stomp Sound &  Lighting Sdn. Bhd
7Pounds Event Management
3.8 Event Sdn. Bhd
L&R Logistics
Delima Sekamat Enterprise (subcon)

Photos

Services

View all
+0 more

Ratings & reviews

5
4
3
2
1
4.5
35 ratings

User avatar default
Jay almost 3 years ago

Fast and punctual. Completed all task within 3 hours. Highly recommended.

User avatar default
azril over 3 years ago

Easy to deal for service & staff very helpful with good knowledge in their field. Highly recommended

PERMAI UTAMA ENTERPRISE replied:

Terima kasih Encik Azril yg telah memberikan rating yg tinggi utk team kami. Semoga tuan & keluarga dimurahkan rezeki di tempat baru...

User avatar default
Norhayati over 3 years ago

Thanks to Mr.Zainuddin and team. Best service from this movers, come early 15 minutes, very reasonable pricing, fast respon, workers moved efficiently and handle thing carefully. Also provided some knowlage to me, what to do and not to do when moving. My family realy happy. Very highly recommended this movers. Thanks to Mr.Zainuddin.

User avatar default
Saiful almost 4 years ago

Terima kasih kaodim.com kerana telah menyediakan satu platform yang mudah untuk saya mendapatka servis yang diperlukan. Saya secara peribadi amat berterima kasih kepada En.Zainuddin dari Permai Utama Enterprise kerana telah melaksanakan urusan pemindahan barang barang dengan sangat teliti. Staff yang peramah dan mesra, mereka tiba pada lebih awal dari waktu yang dijanjikan. Mudah untuk saya dan sekeluarga berurusan dengan mereka. Sebut harga yang kami terima sangat sangat berpatutan dan sangat sesuai dengan perkhidmatan yang mereka berikan. Kali ke 3 kami menggunakan khidmat pengangkutan, akan tetapi inilah perkhidmatan yang paling bagus pada kami sekeluarga berbanding dari syarikat syarikat besar yang pernah kami gunakan. Terima kasih juga kepada En.Zainuddin yang memberikan secara percuma 2 roll bubble wrapp. Kami sekeluarga juga mengesyorkan kepada mereka mereka diluar sana agar memilih perkhidmatan dari syarikat Permai Utama Enterprise. Kualiti kerja mereka mengatasi harga yang mereka tawarkan. Mudah mudahan perniagaan En.Zainuddin akan bertambah sukses dimasa hadapan. Terima Kasih dari kami sekeluarga.

Show all 29 Review
kaodim thumb

Like this vendor?

Book this vendor by sending a private request

Enjoy these perks when you privately book a vendor

Coverage by FREE Kaodim Insurance
Get a re-service or your money back if service is unsatisfactory
Connect to other vendors if this vendor does not respond
Terms & conditions apply
kaodim thumb

Download the app, and stay connected to our vendors through secure chat and private calls

kaodim playstorekaodim appstore