Notification
50
Vendor Ipsum have sent you a quotation8 hours ago
50
Vendor Ipsum have sent you a quotation8 hours ago
View All

Submit Your Request

Browse Categories in Home, Events, Health & Fitness, Automotive & Transport, Office, and Lessons

JBP MAJU CONSTRUCTION & TRADING
(0.0)
0 Reviews

  • faiz
  • LOT 1750, JALAN MASJID LAMA, KG LABOHAN DAGANG, BANTING, 42700, Banting, Selangor
  • NS0105145V

Submit a request now to hire JBP MAJU CONSTRUCTION & TRADING and other top rated service providers.

Step1

Select the service you need & answer a few questions

Step2

Our top rated service providers will respond to you

Step3

Pay directly to the service provider when the job is done

About me

JBP MAJU CONSTRUCTION & TRADING adalah syarikat berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan. 100% milik Bumiputera dan berdaftar dengan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan (CIDB) gred G1.
JBP MAJU CONSTRUCTION & TRADING telah mula beroperasi sejak tahun 2012 secara rasminya dimana pada mulanya beroperasi secara kecil-kecilan tanpa berdaftar sejak 2006 (6 tahun pengalaman) dan telah membina lebih daripada 80 buah kediaman di seluruh Selangor dengan rekod tiada projek terbengkalai. Bidang perniagaan utama syarikat ini adalah menjalankan kerja-kerja berkaitan dengan pembinaan bangunan terutama kerja-kerja membina banglo persendirian dan pengubahsuaian.

Sejak penubuhan, syarikat JBP MAJU CONSTRUCTION & TRADING telah didokong oleh rangkaian tenaga mahir dan berpengalaman dalam bidang pembinaan bangunan dan pengubahsuian kediaman. Berbekalkan kemahiran dan pengalaman ini, syarikat bertekad dan komited untuk memberikan perkhidmatan yang berkesan dan berdaya maju seterusnya dapat memberikan kepuasan kepada pelanggannya.
Dengan menggunakan tenaga kerja mahir dan berpengalaman dari negara seberang, kami dapat menjimatkan kos upah dan masa dimana hasilnya kami dapat menawarkan tawaran harga yang terendah di pasaran. Berbekalkan pengalaman dan formula perniagaan kami, harga yang ditawarkan tidak menjejaskan kualiti hasil kerja kami. Anda berhak melihat hasil kerja syarikat kami yang terdahulu.

My services

All type of renovation

My achievements

Reviews & Rating