Notification
50
Vendor Ipsum have sent you a quotation8 hours ago
50
Vendor Ipsum have sent you a quotation8 hours ago
View All

Search

Browse Categories in Home, Events, Health & Fitness, Automotive & Transport, Office, and Lessons

HAZWANKHALID PHOTOGRAPHY
(0.0)
0 Reviews

  • Mr.Hazwan
  • 1, Jalan Baiduri 1, Taman Baiduri, 81200 Johor Bahru, 81200, Johor Bahru, Johor
  • JM0678952-W

Submit a request now & get free quotes from HAZWANKHALID PHOTOGRAPHY and other service providers, for any of the services below

About me

The Wedding Story sudah cukup jelas dan terang bagi kami untuk menjadikan perkahwinan anda sebagai agen penceritaan yang baik walaupun anda tiada di sisi ketika penceritaan itu berlaku malah gambar anda lah yang akan menceritakan segala-galanya bagi pihak anda.
Kami dari HazwanKhalid Crew and Production sangat gembira sekiranya dapat meraikan bersama kegembiraan dengan pengalaman yang cuba anda berikan dihari majlis perkahwinan anda dengan kepakaran serta pengalaman kami yang luas dalam dan luar negara akan menjadikan ia sebuah mimpi yang akan terus hidup sehingga ke anak cucu.
HazwanKhalid Photography sangat bergembira untuk menjemput atau bertemu pasangan yang bakal berkahwin untuk berbual dengan kami tentang persiapan anda serta keseluruhan majlis supaya mudah bagi kami merancang yang terbaik untuk anda.
Jika pasangan anda mempunyai kriteria berikut :
– Suka ketawa
– Sangat versatile
– Suka bergambar
– Mahu mempunyai gambar dihari bahagia anda yang happening dengan cara non-commercial.
Jika ana tertarik dengan bunyi dan jenama kami sebagai OFFICIAL PHOTOGRAPHER anda, sila berhubung dengan kami melalui email dan phone.
Ketaksuban dalam mencari kebahagian orang lain dengan merakam gambar-gambar yang menarik adalah impian dan harapan saya dalam dunia fotografi perkahwinan.

Gallery

My services

Wedding
Photography
Convocation

My achievements

Reviews & Rating