Kaodim

E-ERIENNA ENTERPRISE

No ratings yet

JALAN VP2, VILLA PERDANA, BANDAR PUTRA PERMAI, 43300, Seri Kembangan, Selangor

Hire E-ERIENNA ENTERPRISE & other service providers, for any of the popular services below.

About me

KAD NAMA @ KAD PERNIAGAAN @ BISNES KAD bukan sekadar sekeping kertas, tetapi IA merupakan tanda pengenalan dalam meningkatkan kebolehpercayaan terhadap diri ANDA daripada pelanggan.

Bisneskadmurah.com yang diasaskan oleh E-Erienna Enterprise akan membantu anda samada anda seorang ahli perniagaan atau individu yang berkerja bagi meningkatkan reputasi serta menyerlahkan lagi personaliti anda sebagai seorang ahli perniagaan atau seorang yang berkerjaya. Kini, kami memperkenalkan cara yang lebih mudah untuk menempah kad nama iaitu secara online.

My services

KEPENTINGAN KAD NAMA

Ya! Kini kad nama merupakan salah satu keperluan untuk memudahkan kita saling berhubung dengan memberikan maklumat asas tentang perniagaan atau jawatan kita, memudahkan kitamenyimpan maklumat pelanggan, pembekal, kawan, peniaga atau siapa sahaja.

Bagi ahli perniagaan, ia salah satu cara promosi dan memudahkan para pelanggan kita untuk menghubungi kita kembali. Bayangkan dengan modal serendah RM0.09 sekeping, anda berpotensi mendapat projek bernilai ribuan malah jutaan ringgit!

My achievements