E-ERIENNA ENTERPRISE

Serving since March 2016
Verified
0
Jobs completed
0.0
Rating
0
Review

About

KAD NAMA @ KAD PERNIAGAAN @ BISNES KAD bukan sekadar sekeping kertas, tetapi IA merupakan tanda pengenalan dalam meningkatkan kebolehpercayaan terhadap diri ANDA daripada pelanggan.
Bisneskadmurah.com yang diasaskan oleh E-Erienna Enterprise akan membantu anda samada anda seorang ahli perniagaan atau individu yang berkerja bagi meningkatkan reputasi serta menyerlahkan lagi personaliti anda sebagai seorang ahli perniagaan atau seorang yang berkerjaya. Kini, kami memperkenalkan cara yang lebih mudah untuk menempah kad nama iaitu secara online.

Services

KEPENTINGAN KAD NAMA
Ya! Kini kad nama merupakan salah satu keperluan untuk memudahkan kita saling berhubung dengan memberikan maklumat asas tentang perniagaan atau jawatan kita, memudahkan kitamenyimpan maklumat pelanggan, pembekal, kawan, peniaga atau siapa sahaja.
Bagi ahli perniagaan, ia salah satu cara promosi dan memudahkan para pelanggan kita untuk menghubungi kita kembali. Bayangkan dengan modal serendah RM0.09 sekeping, anda berpotensi mendapat projek bernilai ribuan malah jutaan ringgit!

Achievements

Services

View all

Ratings & reviews

5
4
3
2
1
0.0
0 ratings

Show all 0 Review
Vendor unavailable
Avatar
Ranee Cleaning Service
5.0
Johor Bahru
View profile
Avatar
Nida Services
4.0
Seri Kembangan
View profile
Avatar
Far East Logistic
5.0
Butterworth
View profile
More vendors to choose from Vendor Directory
kaodim thumb

Download the app, and stay connected to our vendors through secure chat and private calls

kaodim playstorekaodim appstore