ANAK WATAN WAJA ENTERPRISE
Serving since July 2017
Verified
1
Jobs completed
5.0
Ratings
1
Reviews

About

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Kami sebuah syarikat 100% bumiputera dan berdaftar ssm menyediakan khidmat sewaan lori 1tan,3tan dan 5tan untuk kerja-kerja yang melibatkan pengangkutan seperti pindah rumah,pindah pejabat,penghantaran barang kilang,perabot,pelamin dan lain-lain.Pekerja juga disediakan bergantung kepada permintaan.Syarikat kami berpengalaman lebih 5 tahun dalam bidang ini..

Services

Menyediakan khidmat logistik ke seluruh semenanjung malaysia.Disertakan tenaga kerja yang mahir dan terlatih....

Achievements

Berpengalaman lebih 5 tahun dalam bidang logistik

Gallery

Ratings & reviews

5
4
3
2
1
5.0
1 ratings

Reviews


muhd jailani over 2 years ago

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kepada team anak watan waja enterprise kerana servis yang bagus. Terbaik setakat ini yang pernah saya jumpa setelah 3 kali menggunakan khidmat movers lain. Harga yang berpatutan. Staff yang berbudi bahasa. Barang-barang saya dijaga dengan baik sekali. Kerja mereka pula agak cepat dan teratur. Memang berbaloi dengan harga yang diberikan. Saya akan syorkan kepada rakan-rakan lain untuk menggunakan khidmat mereka. Highly recommended!!! Terima kasih koadim kerana menghantar team anak watan waja kepada saya.

ANAK WATAN WAJA ENTERPRISE replied:

Terima kasih kepada en jailani kerana memilih kami untuk kerja pindah tuan. Insya Allah kami bersedia memberikan khidmat terbaik setiap masa kepada setiap pelanggan kami. Mutu khidmat kami akan dipertingkatkan lagi bagi menjamin kepuasan pelanggan. Terima kasih koadim dan en jailani.

Need this service?

Hire the best service providers for your everyday needs from Kaodim.

Free insurance coverage
Get a reservice if unsatisfied
Lowest price guaranteed
Terms & conditions apply
Contact person

Muhd Faisal Jantan

Company address

seksyen 7 shah alam, 40000, Shah Alam, Selangor

Registration no

SA0326730-T

Related services