Aimys Catering
Serving since September 2015
Verified
0
Jobs completed
0.0
Ratings
0
Reviews

About

AIMYS CATERING & EVENTS
Merupakan sebuah organisasi katering yang pakar dalam bidang masakan. Sejak beroperasi, kami telah membantu banyak pasangan pengantin yang menggunakan perkhidmatan kami. Dengan adanya sumber tenaga yang mahir dalam menjalankan tugasan dapat memuaskan hati pelangan kami.
Disini, kami telah menyediakan perkhidmatan yang menyeluruh seperti katering, dekorasi pelamin, kanopi, fotografi dan andaman bagi merealisasikan satu pakej perkahwinan yang lengkap untuk pasangan pengantin melangkah ke gerbang perkahwinan.
Kunjungilah kami, semestinya anda akan dapati apa yang kami tawarkan sememangnya lain dari yang lain.
AIMYS CATERING & EVENTS dimiliki oleh Puan Nurul Aina dan diuruskan oleh beliau sendiri serta dibantu oleh pekerja-pekerja yang berpengalaman luas dalam menyediakan hidangan tradisional melayu juga masakan terkini.
AIMYS CATERING & EVENTS telah banyak menguruskan perkhidmatan catering dan berbekalkan pengalaman yang ada, perkhidmatan terbaik akan diberikan dari pihak kami. Berpegang kepada prinsip sedap, berpatutan dan berkualiti, insyaAllah yang terbaik akan diberikan oleh AIMYS kepada anda.

Services

Menyediakan perkhidmatan yang menyeluruh seperti katering, dekorasi pelamin, kanopi, fotografi dan andaman bagi merealisasikan satu pakej perkahwinan yang lengkap untuk pasangan pengantin melangkah ke gerbang perkahwinan

Achievements

Gallery

Ratings & reviews

5
4
3
2
1
0.0
0 ratings

Reviews


Need this service?

Hire the best service providers for your everyday needs from Kaodim.

Free insurance coverage
Get a reservice if unsatisfied
Lowest price guaranteed
Terms & conditions apply
Contact person

Pn. Aina

Company address

No. 22, Jalan 6/2, Pandan Indah Commercial Park, 54100, Pandan Indah, Kuala Lumpur Wilayah Persekutuan

Registration no

001629539-V

Related services