Aimys Catering

Aimys Catering

)
(0.0)
0 Reviews

  • Pn. Aina
  • No. 22, Jalan 6/2, Pandan Indah Commercial Park, 54100, Pandan Indah, Kuala Lumpur Wilayah Persekutuan
  • 001629539-V

Submit a request now to hire Aimys Catering and other top rated service providers.

Submit Request

Step1

Select the service you need & answer a few questions

Step2

Our top rated service providers will respond to you

Step3

Pay directly to the service provider when the job is done

About me

AIMYS CATERING & EVENTS
Merupakan sebuah organisasi katering yang pakar dalam bidang masakan. Sejak beroperasi, kami telah membantu banyak pasangan pengantin yang menggunakan perkhidmatan kami. Dengan adanya sumber tenaga yang mahir dalam menjalankan tugasan dapat memuaskan hati pelangan kami.
Disini, kami telah menyediakan perkhidmatan yang menyeluruh seperti katering, dekorasi pelamin, kanopi, fotografi dan andaman bagi merealisasikan satu pakej perkahwinan yang lengkap untuk pasangan pengantin melangkah ke gerbang perkahwinan.
Kunjungilah kami, semestinya anda akan dapati apa yang kami tawarkan sememangnya lain dari yang lain.
AIMYS CATERING & EVENTS dimiliki oleh Puan Nurul Aina dan diuruskan oleh beliau sendiri serta dibantu oleh pekerja-pekerja yang berpengalaman luas dalam menyediakan hidangan tradisional melayu juga masakan terkini.
AIMYS CATERING & EVENTS telah banyak menguruskan perkhidmatan catering dan berbekalkan pengalaman yang ada, perkhidmatan terbaik akan diberikan dari pihak kami. Berpegang kepada prinsip sedap, berpatutan dan berkualiti, insyaAllah yang terbaik akan diberikan oleh AIMYS kepada anda.

Gallery

My services

Menyediakan perkhidmatan yang menyeluruh seperti katering, dekorasi pelamin, kanopi, fotografi dan andaman bagi merealisasikan satu pakej perkahwinan yang lengkap untuk pasangan pengantin melangkah ke gerbang perkahwinan

My achievements

Reviews & Rating